Happietaria

Happietaria opent haar deuren in Utrecht van 20 februari t/m 23 maart! Happietaria is hét pop-up restaurant voor het goede doel, volledig gerund door vrijwilligers. Dit jaar zal de opbrengst naar het werk van Tearfund gaan, zoals het project voor veilig drinkwater in Oeganda.

Veel vrouwen en meisjes moeten daar de heuvels afdalen naar de waterputten. Het afdalen en klimmen met zware jerrycans leidt tot rugklachten, miskramen en gemiste tijd op school. Bovendien is het water in de lagergelegen bronnen vaak erg vervuild. Tearfund wil deze nood samen met de lokale partner aanpakken. Dit doen ze door waterreservoirs aan te leggen, voorlichting te geven over water en hygiëne en door onderhoud van de hellingen. Door een hapje bij Happietaria te komen eten kunt u bijdragen aan dit werk van Tearfund!

We verwelkomen u graag in het restaurant op Saffierlaan 10 in Utrecht. Wilt u een plekje reserveren? Leuk! Dat kan op de website of door een mail te sturen naar. Ook als u Happietaria op een andere manier wilt helpen, bijvoorbeeld door een sponsoring of gift, of als u andere vragen heeft kunt u gerust een mailtje sturen naar bovenstaand e-mailadres. Hopelijk tot ziens in het restaurant!

Groetjes,

Het Happietaria Management Team

Jonathan – Marina – Marle – Dirk – Josien – Loïs – Jolieke

Wat je ook interessant zou vinden