Eet Mee Sint-Maartensweek

Organiseer tijdens de Sint-Maartenweek van 3 t/m 11 november een gezellig etentje in het online Eet Mee matchingplatform of schuif aan als gast. Samen eten is elkaar ontmoeten!

Eet Mee Sint-Maarten

Heet jij Maarten, Martin, Marthe, Tiny of heb je een andere naam die van Maarten is afgeleid? Woon je op de Sint Maartendreef? Ben je lid van de Sint-Martinusparochie, heette jouw eerste vriendje Maarten of vind je samen delen gewoon belangrijk? Organiseer in de week van 3 t/m 11 november een gezellig etentje in ons Eet Mee matchingplatform, in de speciale themagroep Eet Mee Sint-Maarten. Of schuif aan als gast. Samen eten is elkaar ontmoeten!

3 t/m 11 november

Bij mensen thuis

www.eetmee.nl

Deelname gratis

——————————————————————————————————————————————–

Iedereen die op zoek is naar gezelligheid en ontmoeting kan meedoen, van jong tot oud, hier geboren of later komen wonen. Maak een account aan op ons online matching platform en geef in je profiel je wensen en mogelijkheden aan. Organiseer daarna heel gemakkelijk je eerste etentje. Of meld je aan als gast voor een van de etentjes. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Deelname is gratis 

Over Eet Mee

Eet Mee brengt al ruim 10 jaar mensen via de keukentafel met elkaar in contact.  Eet Mee is een platform van mensen die graag anderen ontmoeten, die houden van een goed gesprek en van lekker eten. ‘Mensen samenbrengen door thuis-etentjes.’ Met die gedachte is Stichting Eet Mee in de regio Utrecht opgericht. Zo ontstonden er al meer dan 12.000 matches.  

Wat je ook interessant zou vinden