Startzondag 3 september – geef je op!

De kans is groot dat je geniet van je vakantie, maar of je nu vrij bent of niet: hier volgt een bericht over de start van het nieuwe seizoen in de Nieuwe Kerk locatie Wittevrouwen! Op 3 september organiseren we met een enthousiast team de startzondag. Het programma duurt tot ongeveer 14.15 uur.

Het thema van de startzondag is TALENTEN! We dagen je uit je talenten in te zetten en te delen met andere gemeenteleden. We dagen je uit om:

  • Iets lekkers te bakken en mee te doen met de traditionele Heel NK Bakt! Wedstrijd!
  • Een of meer van jouw talenten te beschrijven die je zou willen veilen voor een goed doel! Je kan het zo gek niet bedenken. Heb je een bootje en zou je die wel voor een tochtje willen uitlenen aan een gemeentelid? Zou je een (ouder) gemeentelid uit willen dagen met een leuk gezelschapsspel? Bied je jouw diensten aan als oppas, tuinier, bijles, inrichtingsadvies, klusser, barista, …? Denk er vast over na!

Schrijf je (alvast) in! Des te eerder, des te beter! We hebben een paar vragen voor je ten behoeve van een goede voorbereiding. Zou je dit formulier willen invullen? Dank alvast!

Team startzondag

Wat je ook interessant zou vinden