doopdienst kinderen wilhelminapark

Takencoordinatie – Gezocht Leiders voor kinderdiensten

Gelukkig hebben we een fantastisch aantal kinderen in onze gemeente. Geweldig al die levensvreugde. En de groep groeit verder! Voor komend seizoen zijn we daarom op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor de kinderen.
Het is een heel overzichtelijke bijdrage: Slechts één zondagochtend per 5 á 6 weken zorg je samen met 1 of 2 anderen voor een goede en fijne sfeer tijdens de kinderdienst.

Om een voldoende toegespitst programma te kunnen aanbieden, hebben we natuurlijk een hele organisatie staan. Gezien de verdere groei van het aantal kinderen worden sommige groepen dus opgesplitst en is er extra leiding nodig.
Hoeveel tijd kost je dit? In het kort: Één zondagochtend per 5 á 6 weken zorg je samen met 1 of 2 anderen voor een goede en fijne sfeer tijdens de kinderdienst.

Inhoudelijk bereid je eea voor aan de hand van aangereikt materiaal. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen (tussen 4-12 jaar) van gemiddeld 12 kinderen.

Waag de sprong en pak deze kans gewoon op. Je krijgt er enorm veel posiviteit van de kinderen voor terug. Ouders zijn je dankbaar voor het werk. En.. wat we horen van anderen is dat een gaaf neven effect is dat je de gemeente veel beter leert kennen.
Verder kom je simpelweg veel meer bekende gezichten tegen. Samenvattend, aan de ene kant zorg je zelf voor een stuk gemeentegevoel, en andere kant ervaar je dat zelf ook door de relaties.

Het zou geweldig zijn als je belangstelling hebt. Contacteer ons voor meer informatie:
per Mail,
Appen naar Annefleur: 06-12690336
Appen naar Geke: 06-50495546

Ook leuk om een van de andere leiders al eens te spreken, zodat je gevoel krijgt voor wat hen motiveert.

Wat je ook interessant zou vinden