Zomer 2024: Ghanareis met de PGU

Deze zomer gaat er een delegatie uit Utrechtse kerken op bezoek bij La Nativity, al 30 jaar de vriendschapskerk van de PGU in Ghana. Van ca. 12 tot 29 juli zijn we van harte welkom om met hen mee te doen in kerk en dagelijks leven.

Er is al een klein groepje, maar er kunnen nog enkele mensen mee. Benieuwd naar andere culturen, manieren van geloven en nieuwe mensen ontmoeten? Dat kan volop wanneer je wordt meegenomen in het afwisselende programma van werkbezoeken, (geloofs)gesprekken, toeristische uitjes en gezellige activiteiten, georganiseerd door onze Ghanese vrienden.

Door het verblijf in gastgezinnen beleef je de Ghanese gastvrijheid en leefgewoontes van binnenuit. La Nativity is een Presbyteriaanse gemeente, waarin je naast verschillen ook verrassend veel zult herkennen in liturgie en geloven. Door de vele jongeren extra inspirerend voor millennials en jonger. Welkom!

De kosten – vooral bepaald door de reis en de uitjes; het verblijf zelf is gratis – zijn ca. € 1.700 pp, incl. visum en vaccinaties. Mochten de kosten een probleem zijn, zijn er vaak mogelijkheden hierin tegemoet te komen. Schroom niet hiernaar te vragen! Op vrijdag 1 maart a.s. staat er om 17.30 uur een voorbereidingsbijeenkomst gepland waarin we samen eten, nader willen kennismaken en de definitieve delegatie gaan vaststellen.

Daarna zullen we ter voorbereiding maandelijks bijeenkomen. Voor meer info en/of aanmelden voor de bijeenkomst, mail naar ghanacomite@gmail.com. Welkom aan iedereen die zijn of haar geloofsleven wil verrijken! Ghanacomité PGU

Wat je ook interessant zou vinden