Voedselbank Utrecht is op zoek naar vrijwilligers voor inzamelingsacties bij supermarkten.

De sterk gestegen prijzen van energie en boodschappen heeft ervoor gezorgd dat een toenemend aantal Utrechters niet meer in staat is om de dagelijkse boodschappen te betalen. De voedselbank Utrecht (www.voedselbankutrecht.nl) springt bij in deze gevallen via voedselpakketten met basisproducten. Deze producten verwerft de voedselbank via donaties, eigen inkoop en inzamelingsacties bij supermarkten. Voor deze inzamelingsactie zijn dringend vrijwilligers nodig, aanzienlijk meer dan er nu in ons systeem zitten. 

De eerstvolgende grote actie is op zaterdag 26 november 2022 bij diverse supermarkten in Utrecht. 
Wilt u ons helpen? 
Wij vragen bezoekers van supermarkten bij de ingang om, aan de hand van een boodschappenlijstje een of meerdere producten te kopen en die aan de voedselbank te doneren voor de gezinnen die het moeilijk hebben. De opbrengst zamelen we bij de uitgang in en we distribueren deze via uitgiftepunten in de wijken.
We werken met tijdsvakken van 9:00 tot 13:00, 12:00 tot 17:00 en 16:00 tot 20:00 uur.
U kunt zich inschrijven op www.voedselbankutrecht.nl/helpen of door te bellen of mailen naar Frans Peelen (06 5261 6521 en f.peelen@voedselbankutrecht.nl) of Bert ’t Hart (06-30227979 en L.hart@voedselbankutrecht.nl). 

Laten we samen Utrecht door de winter helpen!

Wat je ook interessant zou vinden