De wandelende dominee

Nu veel gezamenlijke activiteiten niet door kunnen gaan, lijkt het mij leuk om al wandelend in gesprek te gaan met jou, of misschien met iemand via jouw netwerk. Voor mij een mooie gelegenheid om nader kennis te maken (als we elkaar nog niet kennen) en te horen met welke vragen jij zit.

We wandelen een uur en jij bepaalt de agenda. Liefst wandel ik overdag, maar een enkele keer kan ik ook in de avond (als de avondklok niet ingaat.) Mail me gerust en geef daarin een aantal mogelijkheden die je hebt, dan neem ik contact op met je. Ik maak binnenkort een vlogje die je eventueel door kunt sturen naar mensen in je netwerk waarvan je denkt dat ze wel open staan voor een dergelijke wandeling. Mocht je nog vragen / suggesties hebben, welkom. Mail.

Hartelijke groet, Dirk de Bree

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Dirk de Bree (predikant)

Dirk de Bree is predikant van de Nieuwe Kerk