Mantel van Sint Maarten

Op donderdag 7 november 2024 wordt de Mantel van Sint Maarten uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Domkerk. Dit doen we in de geest van Sint Maarten die zijn mantel deelde met iemand zonder kleding.Dat verhaal gaat over delen maar ook over het zien van de ander.

Thema dit jaar is ‘Zie de mens’. Welke verhalen zijn er te delen waar er oog en aandacht is voor de kwaliteiten en eigenheid van mensen?Utrechtse initiatieven die de jury weten te raken met een verhaal over een bijzonder talent dat gaandeweg ontdekt en ontplooid is, komen in aanmerking voor de prijs. 

Heb of ken jij een mooi project/ initiatief met zo’n verhaal? Meld het dan aan via de website en maak kans op een bedrag van € 2.500.Zorg dat de aanmelding via de website www.mantelvansintmaarten.nl uiterlijk 15 oktober is ingestuurd. Na aanmelding zal een deskundige jury kijken naar alle initiatieven en een winnaar kiezen.

De uitreiking van de Mantel van Sint Maarten vindt plaats op donderdag 7 november in de Domkerk van 17:30 – 20:00 uur met aansluitend een borrel. In de bijlage van deze mail hebben we alle informatie op een rij gezet, maar kijk ook gerust op de site voor meer informatie over de prijs en het evenement. Met vriendelijke groet, namens team Mantel van Sint Maarten 2024, Hermen van DorpIris Lammerts van BuerenDebora Vogelzang

Wat je ook interessant zou vinden