Beste mee-bidders voor Oudshoorn in Afrika

Onderstaand vindt u de gebedsmail oktober 2021 van Joram en Daniëlle en hun kinderen Miriam, Tirza, Joëlle en Elise. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid door gebed voor hen, alles daaromheen en Namibië!
Heeft u een vraag of opmerking inzake gebed voor Oudshoorn in Afrika, mail gerust naar gebed.oudshoorninafrika@gmail.com

Hartelijke groet, namens TFC Oudshoorn in Afrika, Ada Veldhuizen

________________________________________________________________________

Zie, Ik zeg u: Sla uw ogen op en kijk naar de velden, want zij zijn al wit om te oogsten

(Johannes 4: 35)

Wilt u met ons DANKEN:

·        Dank dat Gods liefde zo groot is dat Hij wil dat alle mensen gered worden en tot de kennis van de waarheid komen.

·        Dank dat God zo overvloedig is. Dat Hij zoveel aan mensen wil geven als ze open staan voor Hem.

·        Dank voor het lichaam van Christus.

·        Dank voor de mooie open dag van de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS) en de contacten die gelegd zijn met kerken en potentiële nieuwe studenten.

Wilt u met ons BIDDEN:

·        Dat we als Christenen in Namibië Gods aangezicht zoeken.

·        Dat meer mensen in Namibië Jezus leren kennen als Heer en Redder en dat we daar met Namibische Christenen instrumenten in zijn.

·        Bid voor de predikanten en kerkleiders in Namibie. Dat ze christenen zullen toerusten tot het werk van dienstbetoon, tot opbouw van het lichaam van Christus.

·        Voor de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS), waar Joram bezig is om zijn huidige taak als Academic Dean over te dragen aan een Namibische opvolgster, zodat hij volgend jaar een nieuwe rol op kan pakken. Bid ook dat Jorams vak Afrikaanse Kerkgeschiedenis en Afrikaanse theologie zijn studenten helpt om christen te zijn in de Afrikaanse context.

·        Voor het GROW!-programma. Het is zo bemoedigend om te zien wat God in zijn trouw doet. Dank daarvoor. Bid voor deze groep vrouwen en hun kinderen. Verschillende vrouwen willen Jezus graag volgen. Willen jullie voor hen bidden dat ze hierin zullen volharden en dat God ze zal leiden tot plekken in kerken waar ze verder kunnen groeien.

·        Voor de overheid van Namibië. Bid voor de grote maatschappelijke problemen (corona, werkloosheid, honger, scheidingen en ongelijkheid).

Hartelijke groet,

Joram en Danielle Oudshoorn

Site

Facebook – Instagram – YouTube:  oudshoorninafrika

Wat je ook interessant zou vinden