Groeigroep Nieuwe Kerk: Inspiratie en Visie gezocht!

Lijkt het je leuk en inspirerend om mee te denken over de manier waarop we als Nieuwe Kerk het beste met onze groei kunnen omgaan? Denk er dan eens over na om je aan te melden voor de Groeigroep van de Nieuwe Kerk. 

De Nieuwe Kerk is al een aantal jaren een groeiende gemeenschap. De Groeigroep heeft samen met de gemeente en de kerkenraad gewerkt aan een visie op onze groei die je hier nog eens na kunt lezen.  Vervolgens zijn we als Nieuwe Kerk een tweede gemeenschap gaan vormen onder de naam Nieuwe Kerk Wilhelminapark. Maar daarmee zijn we niet klaar. De kerk in Wittevrouwen groeit door, we denken na over de manier waarop we kerk kunnen zijn op meerdere plekken en tegelijkertijd herkenbaar blijven als Nieuwe Kerk. We denken na over de vraag hoe we dat goed organiseren, over wat het van gemeenschapsvorming vraagt, hoe het financieel moet en zo zijn er meer vragen die op ons af komen. Dit alles in de overtuiging dat God Zijn kerk bouwt en wij zoeken naar de weg die Hij met de Nieuwe Kerk wil gaan.

Vind je het leuk om hieraan bij te dragen, meld je dan bij Gerard van Dieren (ouderling Groei en toekomst). En o ja, de Groeigroep is nogal een mannengroepje aan het worden dus we zijn ook hard op zoek naar een beetje diversiteit ;). 

Wat je ook interessant zou vinden