Met de Nieuwe Kerk naar The Justice Conference op 27 oktober

Verschillende mensen hebben zich al opgegeven, maar met meer mensen kunnen we een nog grotere impact maken! Daarom nog een oproep om op zaterdag 27 oktober mee te gaan naar The Justice Conference. 


Dit jaar organiseert Tear voor de tweede keer The Justice Conference. Een evenement over gerechtigheid dat jouw positieve invloed op onrecht vergroot. Sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland laten zien hoe je je eigen gewoontes liefdevoller en rechtvaardiger kunt maken.

Sluit je bij ons aan zodat we dag met elkaar in gesprek kunnen hoe we dit vorm kunnen geven als Nieuwe Kerk in Utrecht. Naast het bezoeken van de conferentie organiseren we vooraf en na afloop verdiepende avonden om verder na te denken over het thema gerechtigheid en hoe dit een plek te geven in je eigen omgeving. Noteer 22 oktober alvast in je agenda voor de eerste avond. Meer info hierover volgt in de volgende nieuwsbrief!

Ga met ons mee en laat je inspireren over hoe jij recht kunt doen! Hebben we jou enthousiast gemaakt om met ons mee te gaan? Laat ons vóór 20 oktober via de mail weten dat je je aan wilt sluiten bij de Nieuwe Kerk groep, zodat wij voor iedereen gelijktijdig kaartjes kunnen kopen met groepskorting. Dit kan door een mailtje te sturen. Dan zetten wij je op de lijst. Als je nog vragen hebt kun je daar ook terecht.

Wat je ook interessant zou vinden