Laatste kans: ga mee op ontdekkingstocht!

Ga mee op ontdekkingstocht! 🥾👀🔍🚶‍♀️🚶🏽(aanmelden kan nog t/m zondag)

Vanuit de duurzaamheidscommissie worden dit seizoen 3 ontdekkingstochten aangeboden. De tochten bieden rituelen, activiteiten en boekentips om op een ontspannen en vrijblijvende manier met een groepje NK’ers dieper in een duurzaamheidsthema te duiken. Alle drie de thema’s kwamen aan bod tijdens de Maand van de Schepping.

*Sabbatsrust: In deze ontdekkingstocht word je meegenomen langs eeuwenoude en moderne teksten, oefeningen en plekken over rust en genoeg. Wat kunnen we in deze tijd nog met het principe van de sabbat en hoe sta je stil? In gesprek met anderen en in praktische opdrachten ga je ermee aan de slag.

*Hoop en wanhoop: We geloven in een toekomst vol van hoop, maar hoe verhoudt deze hoop zich tot de terecht gevoelde wanhoop van onze tijd? Bestemming voor deze tocht is om de ruimte te vinden van het spanningsveld tussen hoop en wanhoop.

*Verwondering: Als we beginnen met ons te verwonderen, gaan we (her)ontdekken dat de natuur niet een object, of een soort decor is voor onze menselijke activiteit, maar een groot en ingewikkeld web van leven, waar wij als mensen ook onderdeel van zijn. In deze ontdekkingstocht draait het om praktische betrokkenheid bij de natuur. Ook ga je je verdiepen in het Keltisch christendom.

Enthousiast of nieuwsgierig? Meld je dan uiterlijk zondag 19 november aan via deze link.

Tijdsinvestering: elke ontdekkingstocht biedt rond de 3-5 momenten aan om bij elkaar te komen, maar je kunt per keer bekijken of je meedoet.

Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op met één van ons 👇🏻
Duurzaamheidscommissie: Iris Veerbeek, Jos Baars, Annelou, Ruth Kats, Marjolein Mulder, Bente Jongkees, Wilma Wolswinkel

Wat je ook interessant zou vinden