Nieuwe ambtsdrager: Willem van der Sar

Hallo allemaal,
Mijn naam is Willem van der Sar en ik zal op 15 september bevestigd worden als penningmeester van de diaconie.

De Nieuwe Kerk is voor mij een plek waar ik tot rust kom, Gods liefde ervaar en geïnspireerd raak om het goede te doen. Ik voel mij gezegend en deel graag uit van wat ik zelf ontvang en daar is deze rol bij de diaconie erg geschikt voor. Door ‘door te geven’ wat ik en wij als gemeente ontvangen hoop ik bij te dragen aan de wijk Wittevrouwen, de stad Utrecht en aan onze contacten wereldwijd.

Met het werk voor de diaconie hoop direct betrokken te raken bij mensen die hulp nodig hebben zowel dichtbij als ver weg maar hoop ook samen met de andere gemeenteleden initiatieven te ontplooien waardoor wij als gemeente meer en meer door de ogen van Jezus naar onze medemens en de wereld als geheel kijken.

Ik ben getrouwd met Anne en wij wonen sinds 2010 in de wijk Wittevrouwen en zijn ook sindsdien lid van de Nieuwe Kerk. Onze kinderen Noor (10), Ole (8) en Bo (4) zijn in de Nieuwe Kerk gedoopt en hebben hier ook hun plek gevonden.

Eerder heb ik mij in de Nieuwe Kerk mogen inzetten als kerkrentmeester, in het kinderwerk en bij de verbouwing van de kosterswoning. In het dagelijks leven werk ik als vastgoed projectontwikkelaar.

Bedankt!

Grt.Willem

Wat je ook interessant zou vinden