Nieuwe app voor De Nieuwe Kerk

Je hebt misschien al gehoord dat de Chrch app vervangen gaat worden door een nieuwe Nieuwe Kerk app. Deze app wordt door Donkey Mobile (www.donkeymobile.nl) klaargemaakt voor gebruik in De Nieuwe Kerk. We krijgen uiteindelijk onze eigen Nieuwe Kerk-app!

Binnenkort kun je alle praktische informatie van de Nieuwe Kerk, voor zowel Wilhelminapark als Wittevrouwen vinden in deze nieuwe app. Wij geloven dat Donkey Mobile een rol kan spelen in onderlinge verbondenheid en als goede tool kan dienen in praktische processen. Dit is van belang in een tijd als deze waar afstand de norm is en waar we ons ook nog eens gaan richten op twee kerkgebouwen.
Met een groep mensen zijn we bezig met de laatste voorbereidingen om alle gegevens goed aan te leveren. We weten nog niet precies wanneer de app beschikbaar zal zijn voor alle gebruikers. We hopen de Nieuwe kerk app in december te introduceren.
We doen ons best om de actuele gegevens over te zetten van de Chrch app naar de nieuwe app. Toch zou het kunnen dat jouw gegevens niet meer actueel zijn. Check dus even of voor jou alles goed is ingevuld. Het zou kunnen dat je opnieuw een account moet aanmaken. We laten zo snel mogelijk weten hoe je dit kunt doen. 
We gaan de nieuwe app ook gebruiken voor de collecte. Tot maart 2020 blijft de Chrch app nog beschikbaar voor de collectie, zodat iedereen het tegoed via de Chrch zelf kan opmaken. Als je saldo op is, kun je aan de collecte geven via de nieuwe app. Als je teveel saldo op je account hebt om op te maken voor maart 2020, neem contact op met app@nk-utrecht.nl.  
Zodra we zover zijn, zullen we duidelijk communiceren wat er precies gaat gebeuren en hoe je de nieuwe app kunt gaan gebruiken. Je hoort dus van ons!!

Heb je vragen over deze overgang? Mail gerust naar app@nk-utrecht.nl

Van de Nieuwe Kerk App commissie

Wat je ook interessant zou vinden