Nieuwe vierplek? Jouw mening telt!

Geachte gemeenteleden,

Zoals u wellicht weet, geloven we bij de Nieuwe Kerk (NK) dat we door te delen kunnen vermenigvuldigen. Dit is geen doel an sich, maar een middel om het koninkrijk van God te bouwen en de stad Utrecht te dienen. Om deze visie verder uit te dragen, onderzoeken we de mogelijkheid om een nieuwe vierplek te creëren.

Groeivisie
In de bijlage vind u een bestand met beknopt de visie van de Nieuwe Kerk rond dit thema. Daarin is niet alleen meegenomen waarom we deze keuzes maken, maar ook de lessen die we trekken, de dingen waar we dit keer extra rekening mee willen houden.

Jouw mening telt!
Om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen over deze belangrijke stap, hebben we uw mening hard nodig. Daarom hebben we een enquête opgezet waarin we inzichten verwerven, en u uw gedachten en gevoelens over een nieuwe vierplek kunt delen.

Vul nu de enquête in!
Klik op de volgende link om de enquête in te vullen.

Ruimte voor gesprek
In de maand september zal er extra aandacht voor de enquête en de zoektocht van het groeiteam. Maak er gebruik van! Bespreek het met elkaar, deel uw zorgen en stel ook zeker uw vragen. A.s. zondag 15 september staan we ook op de infomarkt om hier met elkaar over door te praten.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,
Het Groeiteam
(Mats, Berthy, Frank, Harmen, Rosanne, Sjoerd, Jan Willem en Maarten)

Wat je ook interessant zou vinden