Programma Stille week

Hierbij alvast de plannen voor de Stille week, zodat je daar in je agenda rekening mee kunt houden. Op Palmzondag 2 april begint de stille week met een dienst in beide kerken.

De verdere activiteiten zijn gemeenschappelijk voor leden van beide gemeenten. Maandag en dinsdag is om 19.30 uur in Wittevrouwen een vesper en op woensdag 5 april organiseren we voor het eerst een sedermaaltijd. Zie voor meer info het speciale item over deze activiteit.

Op Witte Donderdag vieren we het Avondmaal in een dienst in Wilhelminapark en op Goede Vrijdag staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus. Deze viering is in Wittevrouwen. Beide diensten beginnen om 19.30 uur.

Bijzonder om deze week bewust de gang van Jezus te volgen, van het Hosanna op palmzondag tot de schreeuw om zijn dood op Goede Vrijdag. Maar God zij dank eindigt het niet in de dood. Het wordt Pasen en dat vieren we in beide kerken.

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.