Start Marriage Course: Matthias en Marcia vertellen!

In maart starten we weer een Marriage Course in de Nieuwe Kerk. Zeven maandagavonden in gesprek over wat echt belangrijk is in jouw huwelijk. Je kunt je nog opgeven! Deze week vertellen Matthias en Marcia over hun ervaringen.

“In het nieuwe seizoen wilden we iets opbouwends voor onze relatie doen. Niet omdat er problemen waren, maar gewoon, om samen verder te bouwen aan onze relatie en hopelijk wat puntjes op de ‘i’ te zetten. En een aantal puntjes hebben we zeker gevonden! Er kwamen dingen aan bod waar we in 12 jaar huwelijk nog nooit echt over gepraat hadden, maar er waren ook momenten waardoor we dachten: we doen het best goed zo, samen! Mooi om die bevestiging en die uitdaging zo te vinden.
De ambiance in de kerk was prachtig. De zaal was romantisch aangekleed en de grootte van de zaal zorgde voor privacy voor de koppels: je kon er echt samen over dingen praten, zonder gestoord te worden. Prachtig concept! Zeker een aanrader.”

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus voor getrouwde stellen die het leuk vinden om op een ontspannen manier te investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor open staan om te praten over essentiële thema’s, dan is de Marriage Course wat voor jullie. Elke avond begint met een diner, waarna je met elkaar (dus niet in groepsverband) in gesprek gaat.

Waar, wanneer en hoe laat?
Alle avonden vinden plaats in de Nieuwe Kerk en duren van 19.00u tot 22.00u. De cursusavonden zijn: 16 maart, 23 maart, 30 maart, 6 april, 20 april, 4 mei en 18 mei.

Welke thema’s komen er aan de orde?
Tijdens de cursus komen de volgende thema’s aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Wat kost deelname en hoe kan ik mij opgeven?
Geef je op door een e-mail te sturen. Deelname kost € 250. Hiervan betalen we de diners en het cursusmateriaal. We hopen je welkom te mogen heten in de Nieuwe Kerk!

Het Marriage Course-team

Wat je ook interessant zou vinden