Vertrek en Welkom Jeugdwerker IKJU

Per 1 september heeft Caroline Kos het stokje overgedragen aan de nieuwe jeugdwerker Rosanne. Zij stelt zich in dit bericht voor.
We bedanken Caroline voor haar inzet en enthousiasme als jeugdwerker. We zijn blij dat Caroline als vrijwilliger betrokken blijft bij IKJU. Daarnaast gaat zij fulltime aan de slag bij Youth voor Christ. We wensen haar alle goeds toe.

Voorstellen
Mijn naam is Rosanne Woudt, samen met mijn leuke, lange, blonde vent (Martin) woon ik vlakbij het centrum van Utrecht. De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij de tienerclub in de Singelkerk, iets waar ik heel erg blij van word. Zo blij dat ik er graag (mijn) werk van wil maken. Onlangs heb ik mijn baan opgezegd en ben ik gestart met een deeltijdopleiding. Daarnaast mag ik dus aan de slag als jeugdwerker bij IKJU. Ik zie ernaar uit jullie en de jongeren te ontmoeten, heel graag tot ziens!

Van harte welkom!
Op vrijdagavond zijn er clubs voor kids vanaf groep 5 t/m 8 zijn in de Jeruzalemkerk.
Voor Klas 1 en 2 is er op vrijdagavond club in de Nieuwe Kerk.
Op zondagavond zijn er clubs voor jongeren uit klas 3 t/m 6 in de Nieuwe Kerk.
De volgende clubavond is op vrijdag 24 september of zondag 26 september.
Voor meer informatie zie www.ikju.nl of neem contact op via Info@IKJU.nl.

Hartelijke groet, Rosanne

Bekijk hier het bericht met foto van Rosanne!

Wat je ook interessant zou vinden