“Wie zit er naast me in de kerk?” Avond over verbinding en community (17 januari)

In de afgelopen jaren is het aantal kerkbezoekers in de Nieuwe Kerk (NK) Wittevrouwen enorm gegroeid. Dat is iets om dankbaar voor te zijn! Door de komst van alle nieuwe leden, en de start van NK Wilhelminapark, voelen we in NK Wittevrouwen nu de noodzaak om opnieuw met elkaar te verbinden.

Zo denken we na over de volgende vragen: Wie zit er zondags eigenlijk naast me in de kerk? Hoe maken we verbinding met elkaar? En welke keuzes moeten er daarvoor gemaakt worden?

Deze vragen staan centraal op de gemeenteavond van 17 januari die we in NK Wittevrouwen organiseren. Omdat niets zo verbindt als een gezamenlijke maaltijd, beginnen we de avond met “praten en proeven”.

Daarnaast bespreken we op deze avond de profielschets voor de te beroepen derde predikant. We zijn heel blij dat we een derde predikant kunnen beroepen en daarom is er iets lekkers bij de koffie/thee.

Leden van de beide locaties zijn uitgenodigd voor de gemeenteavond, al zal het gedeelte over verbinding zich specifiek richten op de locatie in de Wittevrouwen.

Het programma van de avond:
18.45 Inloop
19.00 “Praten en proeven” (neem een stamppot mee om te delen, meer info volgt)
19.45 Taart en koffie, thee en inloop (voor wie later aanhaakt)
20.00 Opening
20.15 Bespreken profielschets van de te beroepen predikant
20.45 Bespreken thema “verbinding en community”
22.00 Einde

Voor meer informatie kan je terecht bij Berthy van den Broek, Maartje van der Veen, Wouter Jongebreur of Bob Douma

Wat je ook interessant zou vinden