1,5m Startzondag 6 september 2020 – practicalities

Aanstaande zondag 6 september 2020 vindt de Startzondag plaats! Dat betekent een dag vol gezelligheid, lekker buiten, goede koffie en mooie gesprekken ter inspiratie voor het nieuwe seizoen. 
Let op: aanmelden is verplicht. Mocht je je nog niet hebben opgegeven, dan kan je je aanmelden via deze link.
Hieronder tref je de bijbehorende informatie aan. Het is handig als je deze informatie goed doorleest.  

Covid-19 proof
Vanzelfsprekend zullen we de RIVM-richtlijnen strikt hanteren. Dat betekent dat de 1,5m Startzondag buiten plaatsvindt op verschillende locaties om zo het aantal personen te spreiden. Voor iedereen geldt hierbij natuurlijk ook de eigen verantwoordelijkheid. 

Programma
10.00 uur
Dienst onder leiding van Lydia Kansen over het onderwerp ‘Het goede leven’. Je kan de dienst in de Nieuwe Kerk bijwonen (op de vaste locatie aan de Bollenhofsestraat) of op afstand, bijvoorbeeld thuis.

Let op: voor de dienst gewoon op de reguliere wijze aanmelden (zie de website of de app). De inschrijving voor de Startzondag betekent dus niet dat je de dienst fysiek kan bijwonen. Tijdens de dienst is er gewoon kindernevendienst voor de daarvoor aangewezen groepen.

11.00 uur
Ofwel, na de dienst, inloop op één van de locaties waar jij (en degene met wie je je tegelijkertijd hebt aangemeld) bent ingedeeld.

Vanaf 11.30 uur
Koffie op locatie, verzorgd door een echte barista! Twee uur lang (tot 13.30 uur) hebben we op elke locatie een echte barista staan die jouw favoriete kopje koffie of thee wil klaarmaken. Limonade is ook aanwezig.

Vanaf 12.00 uur
‘Heel NK-bakt’ proeverij. Ook dit jaar kan dit hoogtepunt niet ontbreken. De taartjes zullen coronaproof worden aangeboden. Dat betekent: snij je taart van tevoren! Wij verzorgen de rest en nemen daarvoor de nodige voorzorgsmaatregelen in acht.

P.S. we zoeken nog extra taartenbakkers voor locatie Gagelbos. Sta je daar ingeschreven en vind je het leuk om nog wat te bakken? Mail dan even naar gemeentedagnk@gmail.com.

13.00 uur
Lunch: bring your own. Iedereen neemt zijn eigen lunch mee, zodat een ieder dit coronaproof zelf kan nuttigen.

13.30 uur
Activiteit, met keuze uit: 
1. Sport- en spelactiviteit. Op elke locatie zijn een aantal spellen aanwezig. Heb jij zin om je buurman even in te maken met een potje kubb of voetbal of over een slackline heen te racen? Doe mee!

2. Ik-klets-bij-op-mijn-eigen-kleedje activiteit. Heb jij alle goede gesprekken ook zo gemist? Ga lekker zitten op je eigen kleedje of verplaatst je kleedje van tijd tot tijd om bij te kletsen met wie je wil.

3. Wandeling. Wil je even de benen strekken en tegelijkertijd bijkletsen? Dat kan. We hebben op elke locatie een wandelroute.

Bij elke activiteit kan je op een later moment aansluiten, met uitzondering van de wandeling.

N.B. locatie Wilhelminapark: degene die zich hebben aangemeld bij de nieuwe Nieuwe Kerk (Wilhelminakerk) of daar interesse in hebben, draaien na de lunch een eigen programma. Voor de rest is er in het Wilhelminapark het reguliere Startzondagprogramma.

15.00 uur
Einde. Voel je vrij om nog lekker te blijven hangen. Neem je eigen spullen en afval weer mee naar huis. Locatie Als je je hebt aangemeld voor deze Startzondag, dan heb je inmiddels een mail ontvangen over de locatie waar jij bent ingedeeld. Het is van belang dat je je aan deze opgegeven locatie houdt. Wisselen kan dus niet. De locaties zijn als volgt: 
Wilhelminapark (contactpersoon Rick de Bree 06 16 84 05 51): 
Griftpark (contactpersoon René van Mourik 06 29 33 99 39): 
Gagelbos (contactpersoon Eline Overduin, 06 222 32 679): 

Op iedere locatie zijn twee of drie personen van onze commissie aanwezig. Gelieve alleen te bellen als het echt noodzakelijk is. Mocht je ons niet kunnen vinden, nog even doorzoeken. We zijn niet te missen en herkenbaar aan ons verrassingsoutfitje. 

Kinderen
Er is geen apart kinder- of tienerprogramma. Op iedere locatie zijn genoeg speelfaciliteiten voor de kinderen aanwezig. We gaan er vanuit dat iedere ouder hierin zelf zijn eigen verantwoordelijkheid neemt.  

Meenemen 
Iedereen is verplicht om voor zichzelf mee te nemen: – eigen kleedje of stoel om op te zitten- eigen bord/beker/bestek 
Wanneer je op het formulier hebt aangegeven iets extra’s mee te nemen (denk aan volleybal, voetbal, slackline, badminton, pionnen etc.) willen we je ook echt vragen dat mee te nemen. Daar zijn we bij de indeling ook vanuit gegaan. 

Toiletten
Bij het Wilhelminapark en het Griftpark kan (beperkt) van toiletfaciliteiten gebruik worden gemaakt. Op locatie Gagelbos zijn er geen toiletfaciliteiten. 

Tot slot
Ondanks alle coronaperikelen dat hier en daar wat uitdagingen met zich meebracht gedurende de voorbereidingen, hebben wij er ontzettend zin in. We hopen er met een ieder van jullie een geslaagde Startzondag van te maken. We zien je daarom graag aanstaande zondag 6 september 2020 op één van de drie aangegeven locaties!   

Tot zondag!  De Startzondagcommissie

Wat je ook interessant zou vinden