Dauwtrappen met Hemelvaart

Met Hemelvaart is er geen dienst in de Nieuwe Kerk, maar dat betekent uiteraard niet dat er helemaal niets te doen is. De Domkerk komt met een mooi en groen initiatief, waar je als NK’er bij kunt aansluiten.

Op Hemelvaartsdag gaan we dauwtrappen. Wie gaat er mee? We vertrekken met jong en oud (en hond!) om half 7 ’s ochtends vanaf park Lepelenburg voor een wandeling om de Utrechtse Singel. Het rondje duurt ongeveer 1,5 uur. We vertrekken vanaf park Lepelenburg en lopen tegen de klok in. Je kunt dus ook op een later moment ergens op de Singel bij ons aansluiten. Om 8 uur zijn we bij park Lepelenburg voor een gezamenlijk ontbijt. Kun je niet mee wandelen? Je bent ook dan welkom om met elkaar te ontbijten. De dienst van Hemelvaart in de Domkerk begint daarna om 9 uur.

Dit jaar nodigen we ook andere kerken uit om zich aan te sluiten en mee te wandelen. Bovendien gaan we tijdens het wandelen afval rapen om onze stad samen schoner te maken. ‘Plandelen’ wordt dat ook wel genoemd. We hebben hiervoor heuse afvalprikkers te leen vanuit de gemeente Utrecht.

Samengevat:
6.30 uur vertrek vanaf park Lepelenburg
8.00 uur ontbijt bij park Lepelenburg
9.00 uur Hemelvaartsdienst in de Domkerk

Wat neem je mee?
je eigen ontbijtje, evt. je eigen prikker als je die hebt, evt. handschoenen voor het afval rapen mochten we niet genoeg prikkers hebben.

Aanmelden:
Aanmelden is gewenst i.v.m. het aantal afvalprikkers dat we ophalen bij de gemeente. Dit kan tot en met uiterlijk aankomende zondag via wilma@nk-utrecht.nl.

Wat je ook interessant zou vinden