Doe mee met de online Justice Conference 25-31 oktober !

Twee jaar geleden zijn we met een hele groep Nieuwe Kerkers naar de Justice Conference geweest, een conferentie boordevol inspirerende sprekers over gerechtigheid, recht doen en concrete voorbeelden. Dit jaar is deze conferentie online van 25-31 oktober. Elke avond is er een online programma tussen half 9 en 10 uur. Zie voor meer informatie de website van de Justice Conference.

We kunnen dit jaar dus niet samen naar de conferentie gaan, maar we kunnen wel samen kijken (ieder vanuit zijn/haar eigen huis) en vooraf + na afloop via een zoomlink doorpraten met elkaar. Een goede gelegenheid om verder te kijken dan ons eigen wereldje, in verbinding te staan met andere Nieuwe Kerkers, en het sluit ook nog ‘ns mooi aan op de Michacursus die we nu op de kringen volgen.

We gaan samen de Justice Conference online meemaken op zondagavond 25 oktober, vrijdagavond 30 oktober en zaterdagavond 31 oktober. Je kan nog meedoen, stuur dan zsm even een mailtje naar Corita. Je krijgt dan per avond de NK zoomlink doorgestuurd zodat we voorafgaand aan het programma en na afloop nog even kunnen bijpraten. Vergeet niet om zelf een ticket te kopen (10 Euro) voor de Justice Conference.

Wat je ook interessant zou vinden