Kerkdiensten a.s. zondag 11 juli | Thema: A vapor in the wind

Zondag is opnieuw een dag, waarop gemeenteleden hun geloof belijden. In de dienst in Wittevrouwen zullen Daan van Westen, Erika Levering, Hannah Teeuw, Jantine Wisse-Smit en Tim Wisse hun ja woord naar God toe uitspreken en getuigenis van hun geloof afleggen.

In de liturgie in beide kerken zingen we liederen die hun geloof verwoorden. Het mooie is dat we daarmee sterk en stoer gelovig zingen en ook kwetsbaar en zoekend. Die beide elementen van het geloof vinden we ook terug in de lezing: psalm 62. Een tekst vol van de overtuiging dat God rust en redding biedt en een tekst van een dichter die zich mens voelt met alle (v)luchtigheid die daarbij hoort. Daar zingen we over: Who am I (https://www.youtube.com/watch?v=3rT8Re1EIQc ) 

Je bent welkom om 10 uur in de Nieuwe Kerk Wittevrouwen en om 11.15 uur in de Nieuwe Kerk Wilhelminapark. Beide diensten zijn ook online te volgen. Dus hopelijk tot ziens, hoe dan ook: vrede en alle goeds Lydia

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.