Kerkdiensten vanaf 1 juni

Vanaf juni mogen we weer samenkomsten houden in de kerk! Drie maanden hebben de samenkomsten stilgelegen, maar vanaf zondag 7 juni zullen we weer elke week een dienst houden. Deze diensten zullen live worden gestreamd, zodat je ook vanuit thuis de dienst kunt meemaken.

Het betekent niet dat we weer ‘back-to-normal’ gaan. In juni kunnen we met maximaal 30 mensen bij elkaar komen, en vanaf 1 juli worden dat er naar verwachting 100. Veel minder dan wat we gewend zijn. We zullen voorlopig dus nog vaker vanuit huis de kerkdienst bijwonen dan in de kerk. De diensten moeten dus ook meer dan vroeger geschikt zijn voor mensen die via de live-stream meekijken. En in de kerk is samenzang voorlopig niet aan de orde. Dus de diensten zullen er anders uit gaan zien. Hoe precies, daar zullen we de komende tijd mee oefenen.

Daarnaast moeten we ons bij de diensten houden aan een aantal regels met betrekking tot onderlinge afstand en hygiëne. Hiervoor wordt een gebruikersplan opgesteld. Ook moet je je vooraf aanmelden voor het bezoeken van de dienst. Meer informatie hierover vind je volgende week in de Nieuwsflits. Heb je vragen, stel ze via coronavirus@nk-utrecht.nl.

We hopen elkaar snel weer te mogen ontmoeten in de kerk!

Wat je ook interessant zou vinden