Zondag koffiedrinken na de Pinksterdienst (via Zoom)

Mis je ook het koffiedrinken na de dienst, en zou je graag bekende en onbekende Nieuwe Kerkers willen ontmoeten? Dat kan a.s. zondag na de Pinksterdienst. Helaas nog niet in de koffiezaal van de Nieuwe Kerk, maar het kan wel online via Zoom!

Hoe werkt het? Zondagmorgen krijg je de link voor de Zoom meeting in de Nieuw Kerk Zijn app, en de link staat dan ook op de website bij de gegevens van de online kerkdienst. Als je wil meedoen, klik dan zondagmorgen op deze link (je hoeft je dus niet voor zondag aan te melden voor het koffiedrinken), en zorg dat je voor 11.15 uur in de Zoom meeting bent. Koffiedrinken online met een grote groep is niet zo handig, daarom word je ingedeeld in een groepje van 4. Verder is het dan aan jullie waarover en hoe lang je praat, net zoals in het echt in de kerk.

We hopen dat dit een leuke manier is om elkaar te spreken en te zien, ook al is het dan virtueel. En dat het helpt om met elkaar verbonden te zijn, juist op Pinksteren, het geboortefeest van de Kerk. O ja, voor de koffie en de koekjes moet je zelf zorgen 🙂

Wat je ook interessant zou vinden