MEER-avond zondag 8 november 2020

De aangepaste corona-maatregelen van afgelopen dinsdag hebben geen wijziging gebracht in het beleid van de Nieuwe Kerk. De MEER-avond op 8 november 2020 gaat dus gewoon door. 30 personen kunnen fysiek de MEER-avond bijwonen, uiteraard met inachtneming van de regels (zie hieronder). 

Inleiding
In deze MEER-serie over ‘expect the unexpected’ zal deze zondagavond in het teken staan van GRIP onder leiding van Marije Vermaas. Meld je aan via deze link.  

Grip
Ken je het boek GRIP van Rick Pastoor? Een echte aanrader, ook om met vrienden over door te filosoferen! Naar aanleiding van dit boek zijn wij geïnspireerd geraakt om een avond over het onderwerp grip te organiseren. Herken je dat namelijk wel eens, uit balans zijn? Soms worden structuren of paden op onvrijwillige wijze doorbroken. Je wordt dan letterlijk uit balans gebracht. Hoe vind jij weer structuur? Hoe blijf je in zo een situatie trouw aan God? Deze vragen komen aan bod in deze avond over grip. 

Spreker
Marije Vermaas zal de avond leiden. Marije zal focussen op rust; in het bijzonder zal Marije ingaan op jouw uithoudingsvermogen in het leven dat we allemaal maar ‘gewoon’ leven. Benieuwd naar wat dit inhoudt? Kom vooral langs, het belooft een goede verdiepende avond te worden. De avond zal ook online te volgen zijn, via de live stream.  

Corona
Uiteraard organiseren we de MEER-avond met inachtneming van de RIVM-regels. Daarom is het van belang dat je je in ieder geval aanmeldt via bovenstaande link. Op die manier heeft iedereen een ‘vaste stoel’ op anderhalve meter van elkaar. Gelet op het feit dat de kerk een publieke (toegankelijke) ruimte is, dienen de deelnemers tevens een mondkapje te dragen. Neem daarom een mondkapje mee. We verzoeken daarnaast iedereen om zich verder op gepaste afstand van elkaar te bewegen en de maatregelen in acht te nemen. 

Als je je hebt opgegeven gaan we er vanuit dat je er ook bent. Juist omdat het aantal personen momenteel is gelimiteerd, willen we dit optimaal benutten en zijn er graag anderen die anders zouden willen komen. Als je niet kan, meld je dan tijdig af. 

Het belooft een inspirerende avond te worden. Dus meld je alvast aan via bovenstaande link. 

Tot aanstaande zondag 8 november 2020 om 19.30 uur.  

Met vriendelijke groet,

De MEER-commissie 

Wat je ook interessant zou vinden