Opbrengst Adventscollecte Overweeghuis Utrecht

Maar liefst 3162 euro was de eindopbrengst van de Adventscollecte voor het op te richten Overweeghuis in Utrecht. De diaconie rondt dit bedrag naar boven af tot 3400 euro.

Vanuit de Nieuwe Kerk is Gerdine Schep betrokken bij het initiatief. Toen de diaconie een oproep deed voor een Adventscollectedoel deed zij de suggestie voor het Overweeghuis. Zij bedankt de gemeente:

Heel veel dank namens het bestuur van het Overweeghuis voor deze geweldige gift. Dankzij dit bedrag hebben we onder andere de kosten kunnen dekken die bij het oprichten van een Stichting komen kijken. Het was heel mooi om te horen dat er vanuit de gemeente mensen willen meedenken en zich zouden willen inzetten voor Overweeghuis Utrecht. We hopen zo snel mogelijk een pand te vinden in Utrecht. Hierbij zijn tips ook welkom!

Als je betrokken wilt blijven bij Overweeghuis Utrecht meld je dan aan op de website voor de nieuwsbrief. We hopen dat jullie willen bidden voor de realisatie van Overweeghuis Utrecht en het vinden van een geschikte locatie.

Diaconie Nieuwe Kerk

Wat je ook interessant zou vinden