Programma NK Gemeente Conferentie (17-19 juni)

Nog een weekje en dan is het eindelijk zover, ons enige echte NK Gemeente Conferentie. Een prachtige manier om elkaar beter te leren kennen, onderwijs te ontvangen over de Heilige Geest, samen te aanbidden en zo te vieren hoe goed God is.

Natuurlijk zien we iedereen het liefst de hele conferentie, maar het is ook mogelijk om in te schrijven voor bepaalde momenten. Van harte uitgenodigd om geïnteresseerden mee te nemen en te laten proeven van het moois wat we samen beleven (tip: de zaterdagavond is bijv. een mooi moment om een gast mee te nemen of de zondagse kerkdienst)

De eerste 150 aanmeldingen zijn binnen. Op naar de 200 😉. Mocht je nog niet zeker zijn of je wel/niet blijft kamperen kun je dat op het formulier aangeven. Aanmelden kan hier.

NB. En nog iets voor de kampeerders – Er zijn geen douches en er is geen elektriciteit. Wel voldoende toiletruimte en waterkranen om je te wassen (met enige privacy). Eten voor zaterdagmiddag en avond wordt geregeld (vrijdagavond, zaterdagmorgen, zondagmorgen mag je zelf wat regelen)

PROGRAMMA JEUGD

Tent 1 0-5 jarigen (baby’s, peuters en kleuters!)
0-2 jaar: In deze tent is er een apart deel voor de allerkleinsten (0-2 jaar) waar ze kunnen rollen, kruipen en liggen. Er zijn boekjes en speeltjes en wippertjes waar we de kinderen van deze leeftijd een fijne plek kunnen bieden. Er zijn drie momenten waarop er leiding voor deze leeftijd aanwezig is: Zaterdag van 10-12, zaterdag van 14-16 en zondag van 10-12.30.

Buiten deze tijden om is het een rustplek voor de kinderen!  Eigen tentjes en bedjes kunnen hier neergezet worden.

2-5 jaar: Voor de peuters en kleuters is er van alles om mee te spelen en zal er op zaterdagochtend (10-12u) en zondagochtend (10-11.30) een peuter- en kleuterviering zijn. Er wordt muziek gemaakt, er wordt gezongen een verhaal verteld en er zijn verschillende manieren om wat er gehoord en beleefd is te verwerken. Zo is er een mega grote tekening in te kleuren over Pinksteren en maken we een vliegende duif!

Zaterdagmiddag tussen 14:00u en 16:00u zijn er allemaal spelletjes te doen! Samen met een paar andere kinderen en een leiding gaan we een zeskamp doen, cakejes versieren en iets moois maken van klei. Oh ja en er is natuurlijk een grote knutseltafel waar je kan maken wat je wilt.

Programma Tent 2: 6-11 jarigen (groep 3 tot en met 7)

Vrijdagavond:(nog niet zeker!) Een mooie, spannende en bijzondere film in deze tent!

Zaterdagochtend (10-12u) is er een kinderdienst m.m.v Judith en een aantal tieners van de kidsband, Bas vertelt over Wie is de Heilige Geest en samen met de leiding zijn er verschillende stations in de tent waar je aan de slag gaat met het thema!

Zaterdagmiddag (14-16u) is er een zeskamp ingehuurd vol met leuk en uitdagende spellen!

Zondagochtend (10-11.30) starten de kinderen bij de ouders in de dienst! Na de aanbidding gaan de kinderen naar Tent 2 waar ze met Corina verder nadenken over het thema; Wat doet de Heilige Geest. Met hun leiding gaan ze vervolgens aan de slag met het thema!

Programma Tent 3: 12 plus (tieners uit groep 8 tot en met ?!)

Zaterdagochtend (10-12u) starten de tieners bij de volwassenen in de dienst waarna ze na de aanbidding naar hun eigen tent gaan. Dominee Dirk legt het thema De Heilige Geest uit en samen met hun eigen leiding gaan ze in gesprek over wat de Heilige Geest in hun leven doet of kan doen.

Zaterdagmiddag (14u-16u)

Een toffe zeskamp staat klaar! En probeer maar eens uit die escaperoom te komen – daar heb je misschien wel de hele middag voor nodig!!?! Ook op sportief gebied is er genoeg te doen!

Zondagochtend (10u-11.30u)

De tieners zijn bij de volwassenen in de dienst en of doen mee bij een van de andere tenten. Meehelpen bij de kids of tieners? Geef je op bij Corina

PROGRAMMA VOLWASSENEN – Grote tent (stoelen zijn aanwezig)

Vrijdag 17 juni
16.00-19.00Opzetten tenten door de kampeerders
19.30-21.30Viering*: ‘Wie is de Heilige Geest’ door Dirk de Bree
21.30‘Amerikaanse borrel’ – we delen wat we hebben meegenomen
Zaterdag 18 juni
10.00-12.00Viering ‘Wat doet de Heilige Geest?’ door Lydia Kansen
12.00-14.00Pauze (oa met lunch)
14.00-16.00Viering: ‘Hoe kun je vervuld worden met de Heilige Geest?’ door Lydia Kansen
18.00-19.00Maaltijd
19.30-20.15Getuigenis: Dirk de Bree interviewt Jurek Woller. Jurrek groeide op als atheïst en kwam via een omweg tot Christus. Ooit volgde hij de alpha cursus in de Nieuwe Kerk, inmiddels is hij voorganger in Rotterdam en studeert theologie
20.45-22.00Optreden van Mensenkinderen
22.00‘Amerikaanse borrel’ – we delen wat we hebben meegenomen
Zondag 19 juni
10.00-11.30Kerkdienst: ‘Heel in Christus, over de Heilige Geest die geneest’, door Dirk de Bree
11.30Koffie & ontmoeting & opruimen

*iedere viering start met circa een half uur aanbidding en sluit af met tijd in de gespreksgroepen

Wat je ook interessant zou vinden