Restaurantervaring op de Marriage Course

Twee dingen zijn ons van de Marriage Course bij gebleven. Allereerst de
‘restaurantervaring’. We waren verrast door hoe gezellig en sfeervol alles was aangekleed. Intiem, sfeervol. Het eten zelf was van hoge kwaliteit en je kon – na een drukke dag – heerlijk samen bijpraten. Daarnaast zijn de concrete opdrachten bijgebleven die per thema werden aangedragen. Die hielpen ons vragen aan elkaar te stellen die we uit onszelf niet zouden verzinnen. Dat leverde mooie, nieuwe inzichten op!
(Reinier en Maartje, ex-deelnemers Marriage Course)

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus voor stellen die het leuk vinden om op een ontspannen manier te investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor open staan om te praten over essentiële thema’s, dan is de Marriage Course wat voor jullie. Elke avond begint met een diner, waarna je met elkaar (dus niet in groepsverband) in gesprek gaat.

Waar, wanneer en hoe laat?
Alle avonden vinden plaats op maandagavonden in de Nieuwe Kerk en duren van 19.00 uur tot 22.00 uur. De cursusavonden zijn: 16 maart, 23 maart, 30 maart, 6 april, 20 april, 4 mei en 18 mei.

Welke thema’s komen er aan de orde?
Tijdens de cursus komen de volgende thema’s aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Wat kost deelname en hoe kan ik mij opgeven?
Geef je op via de volgende link: Opgaveformulier Marriage Course 2020.
Deelname kost € 250. Hiervan betalen we de diners en het cursusmateriaal. We hopen je welkom te mogen heten! Opgave graag uiterlijk 1 maart.

Voor eventuele vragen kun je een e-mail sturen naar Reinier Dijkstra op
dijkstrareinier@gmail.com.

Het Marriage Course-team

Wat je ook interessant zou vinden