Save the date voor een bijzonder begin van 2021: Tijd apart voor God – groeien in luisterend bidden

Ken je dat gevoel, dat je eigenlijk meer tijd met God wilt doorbrengen? Dat er een verlangen in je is naar meer, maar dat er dan telkens iets tussen komt? Zonde natuurlijk, maar er is iets aan te doen. Plan tijd in en zet die als afspraak in je agenda. Een mooi moment is aan het begin van het nieuwe jaar, de gebedsweek in januari. In de Nieuwe Kerk willen we deze week starten met een cursus luisterend bidden, waarin we leren van Jezus. Elke avond bestaat uit een deel onderwijs, maar vooral veel tijd om te oefenen in stilte en persoonlijk leren luisteren. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. hoe spreekt God tot ons, hoe onderscheiden we wat van Hem is en wat niet en hoe kunnen we groeien in het luisteren naar Hem?

Om mee te doen heb je geen grootse gebedservaring nodig, een verlangen om hierin te leren is genoeg. Het is mooi om alle 4 de avonden mee te doen, want groei vraagt tijd. Maar ook als je niet alle avonden kunt, ben je van harte welkom.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar gebed@nk-utrecht.nl, ook voor vragen kun je hier terecht.

We hopen je in januari te ontmoeten.
Lydia, Jaap en Nancy

Praktische informatie

Datum: wo. 20 jan, do. 21 janma. 25 jan en wo. 27 jan.
Start: 19.45u koffie/thee, aanvang om 20u en de avond duurt tot 21.30 u.
Waar: In de koffiezaal van de Nieuwe Kerk

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.