Uitnodiging afscheidsdienst Lydia Kansen-Brasz

Beste gemeente,

Nu Lydia het beroep uit Amersfoort heeft aangenomen, zullen we binnenkort echt afscheid van haar moeten nemen. De afscheidsdienst vindt plaats op 10 september om 10:00u in Wittevrouwen waar Lydia zelf voorgaat. Na afloop van de dienst is er een kort afscheidsmoment en daarna is er alle ruimte voor koffie en gesprek.

Graag roepen we alle koek- en taartbakkers in de Nieuwe Kerk op om voor het koffiedrinken opnieuw de kunsten te vertonen om het afscheid met mooie bakkunsten op te luisteren.

In overleg met Lydia is besloten één afscheidsdienst te houden in Nieuwe Kerk Wittevrouwen. In Wittevrouwen is gelukkig veel plaats, maar we realiseren ons ook dat hier niet de ruimte is voor alle gemeenteleden. Er zijn veel gemeenteleden in beide Nieuwe Kerken die een band met Lydia hebben opgebouwd en/of die persoonlijk met haar zijn opgetrokken in de afgelopen jaren. Als dat voor jou geldt, weet dan dat je van harte welkom bent bij de afscheidsdienst. Als je haar waardeert, maar niet bij de afscheidsdienst wilt zijn, dan is er ook de mogelijkheid om in Wilhelminapark naar de kerk te gaan om 11:15. Er is daar op 10 september een gastpredikant.  

We kijken er naar uit nog één keer van Lydia’s mooie preek te genieten en haar daarna op gepaste wijze uit te zwaaien!

De Kerkenraad

Wat je ook interessant zou vinden