Alpha-cursus

Ontmoet leuke, nieuwe mensen. Stel al je vragen. Ontdek het christelijk geloof! Deel het leven. Ga het avontuur aan. Leer nieuwe mensen kennen.

Kerk zijn is samen zijn! Met de Alpha-cursus proberen wij de deelnemers een klein kijkje te geven hoe het leven als een christen kan zijn. Tijdens de avond is er veel tijd voor gezelligheid en samenzijn. Daarnaast wordt er elke avond een basisthema van het christelijk geloof behandeld, waar we open over in gesprek gaan. 

Is een Alpha-cursus iets voor jou?

Hoe ziet een Alpha-cursus eruit:
De cursus is verdeeld over 12 maandagavonden en een weekend-dag. Elke avond wordt er een thema uit het christelijk geloof behandeld.
Tijdens de weekenddag is er naast het thema extra tijd om elkaar beter te leren kennen.

De avonden zullen dit keer in eerst instantie online worden aangeboden. De avond start om 20:00 uur. Eerst hebben we een startmoment en vervolgens bekijken we met elkaar een korte video. Hierna wordt er in kleine groepjes verder gesproken over het thema. Rond 21:30 uur ronden we in de grote groep af.

Maandag 15 februari is de startavond geweest. En er is nog plek! We starten om 20:00 uur en de avond duurt tot ongeveer 21:30 uur.

Je bent van harte welkom! Graag even aanmelden bij Jeroen Spelt (06-13070151) / Mirjam Alderliesten (06-47448361) of via mail

Wat je ook interessant zou vinden