Alpha-cursus

Ontmoet leuke, nieuwe mensen. Stel al je vragen. Ontdek het christelijk geloof! Deel het leven. Ga het avontuur aan. Leer nieuwe mensen kennen.

Kerk zijn is samen zijn! Met de Alpha-cursus proberen wij de deelnemers een klein kijkje te geven hoe het leven als een christen kan zijn. Tijdens de avond is er veel tijd voor gezelligheid en samenzijn. Daarnaast wordt er elke avond een basisthema van het christelijk geloof behandeld, waar we open over in gesprek gaan. 

Is een Alpha-cursus iets voor jou?

Hoe ziet een Alpha cursus er uit:
De cursus is verdeeld over twaalf maandagavonden en een weekenddag. Elke avond wordt er een thema uit het Christelijk geloof behandeld.
Tijdens de weekenddag is er naast het thema extra tijd om elkaar beter te leren kennen.  

De avonden vinden plaats in de Nieuwe Keten, dit is aan de achterzijde van de Nieuwe Kerk. De avond start om 19:30 uur, dit keer helaas zonder een maaltijd vanwege de corona maatregelen. Eerst hebben we een startmoment en vervolgens houdt een van de teamleden een inleiding over het thema van die avond. Hierna wordt er in kleine groepjes verder gesproken over dit thema, rond van half tien is de avond afgelopen.

Maandag 15 februari is de startavond. We starten om 19:30 uur en de avond duurt tot ongeveer 21:30 uur.  Je bent van harte welkom! Graag even aanmelden bij Jeroen Spelt (06-13070151) / Mirjam Alderliesten (06-47448361) of via alpha@nk-utrecht.nl

Covid-19 maatregelen: Op dit moment is ons streven een de alpha cursus in de nieuwe kerk te houden. Dit is onder voorbehoud van de ontwikkelingen omtrent het corona virus. Eventueel overstappen naar een online cursus of een maximum aantal deelnemers behoort tot de opties

Wat je ook interessant zou vinden