MEER avond 13 maart 2022 over ‘Help: werk & kerk’

Er komt weer een nieuwe MEER avond aan! Aanstaande zondagavond 13 maart 2022 staat in het teken van het thema Help: werk & kerk onder leiding van Klaas Jan Hoogendoorn.  

Help: werk & kerk
Het overkoepelende thema van het huidige MEER-seizoen is Baan & Burger. In dit licht staat de avond over het subthema Help: werk & kerk centraal. 

Is jouw hart met je mee op werk? Voer jij wel eens een dialoog met jezelf over jouw manier van aarden op aarde? Deze zondag neemt Klaas Jan Hoogendoorn je mee in het spanningsveld tussen werk en kerk en komt de waardering en bewustwording van jouw werk- en kerk identiteit aan bod. 

Klaas Jan Hoogendoorn 
Adviseur, trainer en coach op het gebied van organisatie management. Een fantastische bevlogen man met inspirerende ideeën en lessen.  

Ter afsluiting
Het belooft een waardevolle avond te worden. We zien ernaar uit om je te verwelkomen op zondag 13 maart 2022 in de Nieuwe Kerk (Bollenhofsestraat 138A te Utrecht). Koffie/thee 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.  

We zoeken tevens nieuwe commissieleden. Ben je geïnteresseerd of wil je een keer meelopen? Bel, mail of loop langs op de MEER avond. 

Tot snel. 
Met vriendelijke groet,

De MEER-commissie 

Wat je ook interessant zou vinden