Meld je nu aan voor de Marriage Course

Neem tijd voor elkaar!
Binnenkort wordt in de Nieuwe Kerk weer een Marriage Course gegeven. Drie avonden en een weekend tijd nemen voor elkaar. Een buitenkansje! Leuke avonden in een gezellige sfeer waarbij gespreksonderwerpen die soms blijven liggen vanzelf langskomen.

Want wanneer had je het voor het laatst over onderwerpen als communicatie, conflicten, goede seks of de impact van je familie? En misschien ben je er achter gekomen dat je sommige gespreksonderwerpen zelfs liever vermijdt. Aan de hand van het materiaal van de marriage course (ontwikkeld en recent vernieuwd door Alpha Nederland) bieden we je een programma dat past bij de Nieuwe Kerk.

Verschillende mensen uit de Nieuwe Kerk zullen aan de hand van de thema’s voorbeelden delen uit hun eigen relatie. Uit het leven gegrepen dus. En leuk: want zo leer je gelijk andere Nieuwe Kerkers kennen. Wees niet bang voor ongemakkelijke groepsgesprekken: je bespreekt de onderwerpen alleen met je partner.

De cursus bestaat uit een aantal bijeenkomsten in de Nieuwe Kerk (locatie Wittevrouwen):
Woensdag 17 april om 20:00 uur
Vrijdag 17 mei om 18:00 (inclusief diner)
Zaterdag 18 mei van 9:30 tot 21:00 (inclusief lunch en diner)
Woensdag 29 mei om 20:00
Woensdag 19 juni om 20:00

Kunnen jullie alle bijeenkomsten samen aanwezig zijn en hebben jullie ook zo’n zin in een paar goede dagen met elkaar? Meld je dan aan via deze link. Deelname bedraagt €250 per stel. Dit is een richtbedrag. Mocht je meer kunnen bijdragen, om zo ook deelname door anderen mogelijk te maken, dan is dat heel fijn. Mochten de kosten een belemmering zijn, geef dat dan aan, dan vinden we een oplossing.

Wat je ook interessant zou vinden