Muziekteamdag 15 oktober

Voor iedereen die betrokken is (geweest) bij een muziekgroep, geluidsteam of als organist, organiseert de kerk op zaterdag 15 oktober een Muziekteamdag! Ook als je (nog) niet betrokken bent, maar het je wel leuk lijkt om betrokken te raken, ben je van harte uitgenodigd! 

Datum: 15 oktober
Tijd: 14:30 – 22:00 uur
Locatie: Wittevrouwen, Bollenhofsestraat 138A Utrecht
Kosten: gratis

Wie: iedereen die in de Nieuwe Kerk betrokken is (geweest) bij een muziekgroep, geluidsteam of als organist, of die het leuk lijkt om in de toekomst betrokken te raken

Programma

14:30 uur : Inloop 
14:45 uur : Plenaire opening
15:30 uur : Workshops (parallelprogramma, zie hieronder)
17:30 uur : Warm eten
18:30 uur : Avondprogramma over “Visie op Aanbidding” in diverse gespreksvormen
20:00 uur : Afsluiting
20:30 uur : Borrel en jamsessies
22:00 uur : Einde

Workshops

Aanbiddingsleiding
Bij het leiden van een muziekgroep of het leiden van de aanbidding in de dienst komen veel dingen kijken. Tijdens deze workshop ga je in de praktijk oefenen met het uitkiezen van de muzieknummers en muzikale aanbiddingsleiding tijdens het spelen in een dienst. 

Groove-workshopTijdens deze workshop onder leiding van een professionele drummer en muzikant ga je in groepjes aan de slag met het vinden van de beste groove voor een aanbiddingsnummer. Je leert over de verschillende lagen in muziek en verschillende ritmes. 

Perfecte harmonie
Samuel Reid Navarro, ervaren zanger en bewoner van een op Taizé gebaseerde leefgemeenschap, neemt je mee in meditatieve zang aan de hand van Taizé. Samen met de groep ga je op zoek naar de perfectie harmonie. 

Geluid van alle tijden
Organist Evert geeft een uniek inkijkje (letterlijk!) in het orgel, en neemt je mee in de verschillende geluiden van het meest bespeelde instrument in de kerk. In het tweede deel ligt de focus op de geluidsversterking van de podiummuziek. Er is ruimte om zelf te experimenteren met de mix. 

Aanmelding
In verband met de catering en de indeling van de workshops is het noodzakelijk om je op te geven. Voor de workshops geldt: vol=vol. Aanmelden kan tot 10 oktober via dit formulier

Wat je ook interessant zou vinden