Oudshoorn in Afrika

Beste mee-bidders voor Oudshoorn in Afrika,
Onderstaand vindt u de gebedsmail december 2019 van Joram en Daniëlle en hun kinderen Miriam, Tirza, Joëlle en Elise. Bid u mee?

Dank weer dat u wilt meebidden en op deze manier verbonden blijft met hen. Deze keer graag een verwijzing naar Psalm 119: 1-8 en 169-176. Heeft u een vraag of opmerking inzake gebed voor Oudshoorn in Afrika, mail gerust.

Hartelijke groet,
namens TFC Oudshoorn in Afrika,

Ada Veldhuizen

 ________________________________________________________________________ Gebedsmail december 2019
Wilt u met ons DANKEN voor:
•Dank voor het afgelopen lesjaar op de Namibian Evangelical Theological Seminary (NETS) en voor de studenten die hun opleiding succesvol afrondden. Ook voor de eerste nieuwe studenten die zich al hebben aangemeld voor het nieuwe jaar.
•Dank God voor zijn trouw en goedheid voor ons gezin in het afgelopen jaar.

Wilt u met ons BIDDEN voor:
•Bid om een veilige reis voor ons gezin naar Zuid-Afrika, waar we van 27 november tot 4 december een retraite hebben met GZB-collega’s uit de regio zuidelijk Afrika.
•Bid voor de mensen die worden gekozen in de presidents- en parlementsverkiezingen op 27 november en de grote uitdagingen waarvoor zij staan in het besturen van Namibië. Aanhoudende droogte, een economische crisis en grote ongelijkheid zijn grote uitdagingen waar zij mee te maken krijgen.
•Bid voor NETS in voorbereiding op het nieuwe jaar. Voor Joram die deze maand de taak van Academic Dean (decaan) op zich neemt.
•Bid voor onze GZB-collega’s Daan en Judith van der Kraan die half december terugkeren naar Nederland.
•Bid voor ons gezin. De meiden hebben deze maand vakantie van school, maar zijn samen met Danielle druk met Nederlandse les. Ook hopen we er vlak voor kerst een weekje tussenuit te gaan naar de Namibische kust.

Hartelijke groet, Joram en Danielle Oudshoorn

Wat je ook interessant zou vinden