Outdoor Worship Utrecht: komen jullie ook op zondag 4 oktober?

Beste broer/zus/kerk,

Als gelovigen uit verschillende Utrechtse kerken hebben we het verlangen om de naam van onze Heer Jezus groot te maken in onze stad. Samen God aanbidden in de buitenlucht. In een eerder bericht vroegen we je om steun om dit initiatief mogelijk te maken. We zijn blij te kunnen vermelden dat dit initiatief inmiddels gedragen wordt door evangelische gemeente de Buurtkerk, Utrecht Revival Movement en Youth with a Mission (YWAM). 

De voorbereidingen voor de worship service zijn inmiddels in volle gang. We kijken er naar uit om Gods Koninkrijk in Utrecht te laten klinken, een geluid van hoop en liefde voor onze stad. We zouden dit heel graag samen met zoveel mogelijk christenen doen!

De definitieve datum is zondag 4 oktober. Inloop is vanaf 14:30, start om 15:00 en afsluiting rond 17:00. Locatie: Park de Gagel in Utrecht Overvecht.

Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen. Daarom is aanmelden nodig. Dit kan via een berichtje aan ikkom.owu@gmail.com. In de bijgevoegde flyer staan alle details vermeld.

Zouden jullie deze samenkomst onder de aandacht willen brengen bij jullie leden? Dat kan bijvoorbeeld door de flyer in jullie netwerk te verspreiden, of door een aankondiging in de zondagse dienst. We hopen op een mooie opkomst.

Onze facebookpagina vind je door te zoeken op Outdoor Worship Utrecht

We hopen jullie te ontmoeten deze dag!

Namens het Outdoor Worship Utrecht kernteam, in samenwerking met evangelische gemeente de Buurtkerk, Utrecht Revival Movement en Youth with a Mission (YWAM).

Wat je ook interessant zou vinden