Adventscollecte ’23: Nieuw Leven

Een lichtpuntje in donkere dagen – de kerstpakkettenactie! De dagen zijn alweer kort, de kaarsen kunnen aan en in de stad zie je ook steeds meer lichtjes.. De wintermaanden zijn aangebroken! En dat betekent ook dat het niet lang meer duurt voor we het Kerstfeest vieren. Daarom deze oproep voor de kerstpakkettenactie van Stichting Present! Ook dit jaar kun je namelijk weer een mooi kerstpakket samenstellen voor een stadsgenoot.

De kerstpakketten gaan naar mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege beperkte financiële middelen, een slechte gezondheid of weinig sociale contacten.

We nodigen je uit om een feestelijk kerstpakket samen te stellen om zo een lichtpuntje te brengen in donkere dagen. Dit kun je alleen doen, met je gezin, vrienden of kring. Maak een bijzonder pakket waarvan je denkt ‘dat had ik zelf ook wel willen krijgen’! Stichting Present Utrecht zorgt voor adressen van mensen die hiermee écht geholpen kunnen worden.

Wil je ook meedoen? Zo werkt de actie:

– Mail je gegevens zo snel mogelijk(!) naar de diaconie en geef aan hoeveel pakketten je wilt maken en langsbrengen;

– In de week van 4 december ontvang je de adresgegevens, gezinssamenstelling en eventuele wensen van de mensen die het door jou gemaakte pakket gaan ontvangen;

– Stel vervolgens een feestelijk en passend kerstpakket samen, zoals je dat zelf ook wel zou willen krijgen;

– In de weken van 11 en 18 december kun je het pakket afleveren op het betreffende adres. Dan worden de ontvangers nog voor de kerst verrast, een lichtpuntje!

Diaconie Nieuwe Kerk

Wat je ook interessant zou vinden