Samen eten, Wilhelminapark, juni 2023

Eet Mee– maak Kerst bijzonder

Gezellig samen eten en nieuwe mensen ontmoeten.

December is de maand van gezellig samenzijn en dat geldt zeker ook voor de eettafel. Eet Mee nodigt je uit om kerst op een unieke manier te vieren, niet alleen met familie maar ook met mensen die je nog niet kent. Ontmoet nieuwe gezichten terwijl je geniet van een sfeervol kerstdiner.

Samen eten met betekenis

Of je nu gasten een warm welkom wilt bieden aan jouw kersttafel of juist verlangt naar de gezelligheid van ergens samen eten, Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen voor een betekenisvol kerstdiner.

Maak Kerst bijzonder: organiseer of sluit aan

Heb jij tijdens de feestdagen ruimte voor extra gasten aan je eettafel? Organiseer dan een feestelijk etentje. Ben je juist op zoek naar een sfeervol kerstdiner om aan deel te nemen? Meld je aan als gast.

Eenvoudig aanmelden – ook telefonisch

Maak gratis een account aan op het online matchingplatform op www.eetmee.nl en plaats jouw etentje online of meld je aan voor een etentje als gast.

Lijkt dit je te ingewikkeld? Geen zorgen, je kunt je ook telefonisch als eetadres of als gast aanmelden. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende match.

Laat de kerstdagen sprankelen

Ontmoet nieuwe mensen, deel verhalen en maak samen van je kerstetentje een waardevolle ervaring. Meer informatie en aanmelden kan via onze website www.eetmee.nl of telefonisch via 030-2213498.

Eet Mee

Waar ontmoetingen tot leven komen, beleving centraal staat, culturen elkaar vinden en gesprekken waardevol zijn. Al sinds 2009 verbinden we mensen aan de eettafel, met meer dan 12.000 inspirerende matches. Doe mee en ervaar de kracht van gedeelde maaltijden in een verrijkende huiselijke sfeer, waar dialoog en verbinding ontstaat.

Wat je ook interessant zou vinden