Vind je het leuk iemand te interviewen en heb je een vlotte pen?

Dan is het meeschrijven aan de verhalenserie Mensen van Jezus wellicht iets voor jou. In deze serie staat de vraag centraal “Wat betekent God en het geloof voor jou?” Kerkgenoten delen hun ervaringen met hulp van een schrijver. Vanwege een tijdelijke pauze van een van de schrijvers zoeken we nieuwe mensen die ons team komen versterken.  

Hoe het werkt
Je gaat met een kerkgenoot in gesprek. En na afloop schrijf je er over. De ene keer is iemand enthousiast als het gaat om geloven in God, een andere keer gaat iemand meer twijfelend door het leven. Voorbeelden genoeg en iedere keer is het weer anders. Interviews met jonge en meer ervaren gemeenteleden. Zo leren we elkaar ook beter kennen en/of te herkennen in een verhaal. Je maakt gemiddeld 1 verhaal per maand.

Ja ik meld me aan
Heb je interesse? Maak dat dan kenbaar door een mailtje te sturen naar communicatie@nk-utrecht.nl, dan nemen we contact met je op. Mensen van Jezus is een tweewekelijkse verhalenserie, geïnspireerd op het concept Humans of New York. Inmiddels hebben we 70 verhalen gemaakt

Wat je ook interessant zou vinden